Uw schilder

de Jonge is uw schildersspecialist! Dat is schilderen met liefde en passie voor het vak en wat zorgt voor kwalitatief beter schilderwerk.  De Jonge is ook uw specialist op het gebied van onderhoudswerk in en om uw woning, kantoor, winkel of bedrijfsgebouw.  Voorbereiden, perfectie én eerlijkheid in afwerken staat bij ons centraal.

Er wordt daarom ook uitsluitend gewerkt met professionele verf van de merken Sigma, Trimetal en Sikkens. Zo kunnen wij en u er zeker van zijn dat u lang plezier heeft van het door ons geleverde werk.

Bij het opvragen van een offerte zullen we persoonlijk bij u langskomen om uw wensen uitgebreid in kaart te brengen. Verder beoordelen wij de locatie nauwkeurig om onvoorziene kosten te voorkomen en tevens om u een eerlijke en scherpe prijsindicatie te kunnen geven.

Houtrot

Mocht er houtrot aanwezig zijn of een verdenking dat houtrot in de nabije toekomst zal optreden zal dit met u besproken worden. Aangezien het bestrijden/voorkomen van houtrot een van onze specialismes is adviseren u graag hoe dit aan te pakken of te voorkomen. Klik hier voor meer informatie over hoe wij houtrot behandelen.

Afkitten

Een ander specialisme van os is het opnieuw afkitten van uw kozijnen.  Wist u dat kwalitatief goed kitwerk welke strak aangberacht wordt de kans op houtrot aanzienlijk vermindert of zelfs kan voorkomen? Klik hier voor meer informatie over kitwerkzaamheden.

De professionele verfmerken waar wij mee werken zijn:

  • SIGMA
  • TRIMETAL
  • SIKKENS

dejonge-reclamedoek